Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Wat kunnen we vertellen over onze Directeur David van der Zande
Mail me
+31(0)294 492 581
Volg me

David van der Zande is sinds 1 augustus 2020 in dienst bij Stroeve Lemberger. Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen begon David zijn carrière in 1998 als beleggingsanalist bij Effectenbank Stroeve. Bij Effectenbank Stroeve en Theodoor Gilissen Bankiers heeft hij achtereenvolgens het research team, het vermogensbeheer team en het stichtingen & verenigingen team aangestuurd. In 2012 maakte David de overstap naar vermogensbeheerder ACTIAM (het toenmalige SNS Asset Management) waar hij 8 jaar verschillende institutionele relaties heeft bediend. Bij Stroeve Lemberger is David verantwoordelijk voor de dienstverlening aan stichtingen en verenigingen.

In 2000 heeft David de postdoctorale VBA-opleiding afgerond. David is getrouwd, heeft twee kinderen en houdt van sporten, muziek en lekker eten.

In mijn werk wil ik graag opereren op het snijvlak van beleggingsinhoud en klantspecifieke vraagstukken. Stroeve Lemberger biedt een omgeving waarin het mogelijk is om vanuit een volstrekt onafhankelijke positie, samen met mijn collega’s stichtingen en verenigingen te adviseren én te ondersteunen, waarbij de lange termijn doelstellingen van de klant altijd voorop staan.”