Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Vrijheid en zekerheid
Vrijheid en zekerheid
Onze diensten

Vrijheid en zekerheid

  • Actuele marktkennis: wij beschikken over de research van toonaangevende marktpartijen
  • U heeft toegang tot de meest uiteenlopende beleggingsmogelijkheden
  • Wij bieden maatwerk

Uw portefeuille

Op basis van onze expertise en uw financiële wensen en doelstellingen stippelen we voor u de beste beleggingsstrategie uit en stellen we specifiek voor u de optimale portefeuille samen.

Als het gaat om vermogensbeheer heeft Stroeve Lemberger het mandaat om zelf, dus zonder ruggespraak, in de portefeuille te muteren. Bij beleggingsadvies gebeurt dat altijd in goed overleg. Uw stem is hierbij doorslaggevend.

Uw zekerheden bij Stroeve Lemberger

Dezelfde bescherming zoals u die van een bank gewend bent.

Ons vermogensbeheer en beleggingsadvies zijn volledig gescheiden van orderuitvoering en bewaring.

Wij bieden uitsluitend liquide (en beursgenoteerde) beleggingen.

De best passende oplossing

Beleggen is onze kerncompetentie. En als beleggingsboetiek willen we zo goed mogelijk kunnen inspelen op uw beleggingswensen en -doelen. Dat doen we door hoogwaardige service te combineren met een geavanceerd beleggingsproces. Zo slagen we er steeds weer in om een portefeuille samen te stellen die op uw lijf is geschreven.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gericht op het behalen van het beste rendement bij het laagste risico. Binnen ons actief beleggingsbeleid ligt de nadruk op diversificatie, risicobeheersing en een open architectuur voor beleggingsfondsen en -producten.

Parallelle belangen

De vermogensbeheerder of beleggingsadviseur die zorg draagt voor de invulling van uw portefeuille op maat, beslist mee in de beleggingskeuzes bij Stroeve Lemberger. Uw adviseur kent uw persoonlijke situatie en behartigt uw belangen.

Transparant

Wij zijn niet gebonden aan een financiële instelling. Wij hebben dan ook geen belang bij bepaalde beleggingsproducten.  De afspraken zijn helder en de kostenstructuur is zeer transparant.

Kennis van zaken

Wij beschikken over actuele marktkennis dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met vele externe researchbronnen. Met een heldere visie op uitdagingen van het vermogensbeheer, zorgen we voor continuïteit en houden we ons actief bezig met risicomanagement.

Belangrijke informatie

Duidelijk, transparant en verantwoordelijk in onze dienstverlening.

Stroeve Lemberger
Neem contact op met Stroeve Lemberger.

Hulp nodig of vragen?

Bel +31 (0)294 492 592 of mail info@stroevelemberger.nl.