Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Beursplein Boogie: Over lange termijn beleggen en vermogensbeheer.

Beursplein Boogie: Over lange termijn beleggen en vermogensbeheer.

Bent u benieuwd hoe de economie en het beursklimaat zich ontwikkelen en hoe wij daarop anticiperen?
Luister dan nu naar onze nieuwe Beursplein Boogie waarin Wim Zwanenburg en David van der Zande hun expertise delen over welke beleggingsproducten de laatste weken opvallen. Omdat ze een enorm potentieel hebben, een flop zijn of juist voor particuliere belegggers gewoon minder bekend.

Of u nu een doorgewinterde belegger bent of net begint, deze podcast biedt waardevolle informatie en praktische tips om uw financiële toekomst te versterken. Mis het niet en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Introductie

Nadat onze nieuwe host Matthijs Holtrop zichzelf heeft geïntroduceerd duiken we direct de diepte in met onze eigen Wim Zwanenburg en David van der Zande. Maar niet alvorens we het nog heel even hebben over de 5-sterrenbeoordeling die we van onafhankelijk vergelijkingsplatform voor vermogensbeheerders Finner hebben ontvangen. 5 sterren om trots op te zijn!

Wim bespreekt vervolgens de huidige economische situatie en de belangrijkste factoren die de markten beïnvloeden, inclusief de impact van geopolitieke gebeurtenissen en monetaire beleidsveranderingen op beleggingen.

Beleggingsstrategieën aanpassen aan de markt

David legt uit hoe Stroeve Lemberger haar beleggingsstrategieën aanpast aan de veranderende markt. Hierbij wordt ingegaan op de rol van duurzame beleggingen en hoe deze geïntegreerd worden in hun portefeuilles.

Wim en David bespreken ook de opkomende trends in vermogensbeheer, zoals de toenemende interesse in ESG-beleggingen (Environmental, Social, and Governance), en de heren geven hun visie op de verwachte economische vooruitzichten voor het komende jaar, inclusief de mogelijke impact op verschillende beleggingscategorieën.

Daarnaast bieden zij concrete adviezen voor beleggers om hun portefeuilles te optimaliseren en risico’s te beheersen. Het belang van diversificatie en lange termijn beleggen wordt hierbij benadrukt.

Nieuwe rubriek: luistervragen

Tot slot worden luisteraarsvragen beantwoord, een nieuwe rubriek in de Beursplein Boogie, variërend van specifieke beleggingsvragen tot algemene vragen over vermogensbeheer.

Heeft u zelf een beleggingsvraag? Stuur deze dan naar podcast@stroevelemberger.com. Wellicht wordt deze dan de volgende Beursplein Boogie behandeld.

Beluister de Beursplein Boogie

U kunt de nieuwste Beursplein Boogie podcast via deze link beluisteren. We zijn benieuwd naar uw reacties! (De Beursplein Boogie is overigens ook op Apple podcasts te beluisteren.)

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen