Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Voor het 4e jaar op rij beoordeeld met 5 sterren door Finner!

Voor het 4e jaar op rij beoordeeld met 5 sterren door Finner!
Beoordelingsaspecten

Finner, het grootste onafhankelijke vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland, heeft Stroeve Lemberger voor de 4e keer op rij beoordeeld met 5 sterren.

Bij de beoordeling kijkt Finner onder andere naar de organisatie als geheel, de kostenstructuur, het beleggingsbeleid en het risicobeleid.

Afname 5-sterren beoordelingen

Bij de beoordelingsronde van 2024 lag er extra nadruk op de daadwerkelijke informatievoorziening die klanten zowel precontractueel (beleggingsvoorstel) als periodiek (o.a. kwartaalrapportages) ontvangen. Als gevolg hiervan is het aantal 4-sterrenbeoordelingen dit jaar toegenomen en het aantal 5-sterrenbeoordelingen afgenomen.

Vergunningen, niveau voorwaarden en kosten

Beschikt de partij over de vereiste vergunningen, wat is het niveau van de voorwaarden van de kosten en wat is de mate van onafhankelijkheid van de partijen. Volledige transparantie over rendement, kosten risico en beleid weegt Finner dan ook mee als een belangrijk voordeel. Uiteindelijk worden de vermogensbeheerders op 80 punten door Finner beoordeeld. 

Wat kunt u met deze informatie?

Vermogensbeheerders vergelijken is lastig. Met de beoordelingsmethodiek van Finner krijgt u een beter beeld van de kwaliteit van de organisatie en dienstverlening. 

Zo krijgt u meer inzicht in het totale kosten-, risico- en het rendementsplaatje aan de hand van de laatste wet– en regelgeving. 

Stroeve Lemberger streeft naar transparantie

Uiteraard streeft onze organisatie ernaar zo transparant mogelijk te opereren. 

Ons profiel bij Finner: 

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen