Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Beleggerspanel over Walt Disney, Apple en het eerste kwartaal van 2024

BNR Beleggerspanel over Walt Disney, Apple en het eerste kwartaal van 2024

Op 2 april 2024 waren beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger en Jos Versteeg, analist bij InsingerGillissen, te gast in het radioprogramma en podcast ‘BNR Beleggerspanel’ van presentator Thomas van Zijl.

De AEX bereikte opnieuw een recordstand en ook andere internationale aandelenbeurzen sloten het eerste kwartaal af met zeer goede beleggingsresultaten. Wie waren de verliezers en winnaars van het eerste kwartaal op de beurs? Is Apple nog wel een marktleider na de tegenvallende performance in het eerste kwartaal, nu Apple steeds meer onder vuur komt te liggen van toezichthouders en mededingsautoriteiten en ook de iPhone-verkopen lijken te stagneren? En: activistische aandeelhouders proberen een voet tussen deur te krijgen in het bestuur van Walt Disney met een stemming over de benoeming in de Board van Disney op de aandeelhoudersvergadering van 3 april. Krijgt ook de teruggekeerde CEO van Walt Disney steeds meer kritiek te verduren, of laat Disney nu eindelijk succes zien met de streamingdienst Disney Plus? In deze uitzending en podcast worden ook de laatste transacties besproken. 

Luister naar de podcast

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen