Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Nieuwsradio

Beleggerspanel over ASML, Prosus, bouwbedrijven en het beursjaar 2024

Beleggerspanel over ASML, Prosus, bouwbedrijven en het beursjaar 2024

Op 2 januari 2024 waren beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger en Jean-Paul van Oudheusden, eigenaar van Markets are Everywhere en marktanalist bij eToro, te gast in het radioprogramma en podcast ‘BNR Beleggerspanel’ van presentator Thomas van Zijl.

Hoeveel last heeft Prosus nou écht van strengere regels voor Chinese videogames, via hun grote holding, belang in Tencent? Wat betekent de Artificial Intelligence-trend voor Intel? En voor NVIDIA, na de uitstekende performance in 2023? Wat voor beursjaar gaat 2024 worden?

Wim en Jean-Paul spraken ook over beleggingen in bouwbedrijven zoals Heijmans en BAM. Het blijken niet de favorieten van Wim, die wel de internationale bouwsectoren volgt, maar dan liever via large caps zoals een Britse onderneming die voornamelijk in de VS activiteiten onderneemt en apparatuur verhuurt aan aannemers.

In deze uitzending en podcast worden ook de laatste transacties besproken.  

Luister naar de podcast:
Recent beurscommentaar op BNR Nieuwsradio:

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen