Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Back to the future

BNR Beursweek over de drie A’s, Powell, Disney, Japan en Buffet

BNR Beursweek over de drie A’s, Powell, Disney, Japan en Buffet

Op vrijdag 10 november was beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger te gast bij BNR voor de opname van de podcast BNR Beursweek. De uitzending begon met de speech van Fed-president Powell die een (voorlopig) einde maakte aan de rally op de aandelenmarkten en de obligatiemarkten.

In de Beursweek podcast werd verder gesproken over de koerssprong van Adyen na de presentatie, het charmeoffensief op de Investor Day. Heeft de betaalgigant nu echt het vertrouwen teruggewonnen? Waarom is ABN Amro zo somber over de economie? En waarom krijgen beleggers van ING wél een cadeautje van 2,5 miljard euro met de inkoop van eigen aandelen? Wat kan Ahold Delhaize nog doen om de Amerikaanse klanten te verleiden? Disney kwam met meevallende kwartaalcijfers, waarbij vooral de mindere verliezen op de nieuwe streamingdiensten van Disney Plus en van ESPN Plus meevielen. Is de teruggekeerde CEO, Bob Iger, in staat om winst te gaan maken met de streamingdiensten?

Beluister de podcast van BNR Beursweek:
Over de speech van Powell

“Eigenlijk is het verbazingwekkend dat de speech van Fed-voorzitter Jerome Powell van afgelopen donderdag de aandelenmarkten zo geraakt heeft. Niemand kan echt verbaasd zijn dat de rentepiek mogelijk nog niet bereikt is.” Lees het volledige commentaar van Wim Zwanenburg en zijn inschatting van de Amerikaanse economie op de website van BNR Nieuwsradio →

Over de kwartaalcijfers van Disney

Disney sluit het derde kwartaal af met een nettowinst van 264 miljoen dollar. De omzet is 5 procent hoger dan dezelfde periode een jaar eerder en komt neer op 21,2 miljard dollar. “De resultatenverbetering zien we met name terug bij de streamingdiensten”, zegt Wim Zwanenburg op BNR Nieuwsradio. Lees de toelichting op de kwartaalcijfers van The Walt Disney Company →

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen