Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Beurs over LVMH en andere beursontwikkelingen

BNR Beurs over LVMH en andere beursontwikkelingen

Dinsdagavond 10 oktober was de beleggingsstrateeg van Stroeve Lemberger, Wim Zwanenburg, te gast in de dagelijkse uitzending en podcastopname van BNR Beurs, bij presentator Jelle Maasbach. Die avond rapporteerde LVMH nabeurs kwartaalomzetcijfers.

De lat lag laag bij luxekoning LVMH en toch stelden de cijfers teleur. De omzet in het derde kwartaal was lager dan gedacht. Een kleine toename, maar de groei vertraagt. Analisten vrezen dat de concurrenten van het Franse bedrijf nu ook met slechte cijfers komen. 

In deze aflevering bespraken Jelle en Wim niet alleen de kwartaalcijfers van LVMH, maar ook een waarschuwing van de ECB. Een van de leden heeft namelijk gezegd dat de rente nog wel twee keer omhoog kan. De verhogingen zouden plaatsvinden bij ‘extra schokken’. Wat die schokken zijn en of de rente (die al historisch hoog is) nog verder stijgt, hoor je de podcast. De ECB gaat ook kijken naar de risico’s van leningen van de banken aan de vastgoedsector.

In de uitzending ging het ook over Just Eat Takeaway, waarvan de aandelenkoers flink omhoog schoot. Over KPN dat verliest van Walt Disney en over ASML. ASML is de aankoop met het hoogste beleggingsresultaat uit de portefeuille van Wim Zwanenburg. 

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen