Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Podcast

BeursTalk: Overname van Splunk door Cisco is prima voor beleggers!

BeursTalk: Overname van Splunk door Cisco is prima voor beleggers!

Op vrijdagmiddag 22 september was Wim Zwanenburg, als beleggingsstrateeg namens Stroeve Lemberger, samen met technologiebelegger Marc Langeveld van Econopolis te gast bij Rob Jansen voor de opname van de podcast BeursTalk.

In deze aflevering van de podcast spraken Wim en Marc over inflatie en de centrale banken, over het recente Fed-besluit en de Amerikaanse en Europese economie. Bij het ondernemingsnieuws werd ingegaan op Prosus Group (met de grote investering in het Chinese Tencent), FedEx, Microsoft en de overname van Activision Blizzard. Aan het einde van deze opname tipte Wim het Amerikaanse industrieconcern Honeywell als een geschikt aandeel. 

Over de overname van Splunk door Cisco

Cisco, maker van netwerkapparatuur, heeft een prima zet gedaan met de overname van softwaremaker Splunk. “Cisco dreigde een dinosaurus te worden, maar koopt nu een bedrijf met stabiele, terugkerende omzetten”, zegt Marc Langeveld van Econopolis. Het maakt Cisco een steviger bedrijf. Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger kan de overname ook wel waarderen.

“Ik ben heel erg overtuigd van AI en cyber security, dat is een duurzame trend. Een prima aanvulling op wat Cisco nu al aanbiedt.”

Meer weten? Beluister nu de podcast:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen