Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Nieuwsradio

BNR Beleggerspanel over Heineken en Unilever

BNR Beleggerspanel over Heineken en Unilever

Op dinsdag 1 augustus waren Lodewijk van der Kroft, partner en directeur bij Comgest Benelux, en onze beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg als leden van het BNR Beleggerspanel te gast bij presentator Edwin Mooibroek in het lunchradioprogramma ‘Zakendoen’ van BNR Nieuwsradio.

In deze aflevering werd gesproken over Unilever en Heineken. Unilever vervangt in hoog tempo de kopstukken die vorig jaar betrokken waren bij een mislukte miljardenovername. En: Bierbrouwer Heineken stelt de winstverwachtingen voor 2023 bij. Wat betekent deze tegenvaller voor het totale kwartaalresultatenseizoen?

Zie ook: The Heineken Company en Unilever Global.

Wim Zwanenburg wijst er op dat vooral in de VS recessiescenario’s door veel economen worden ingeruild voor een ‘soft landing’-scenario, nu de impact van de renteverhogingen door de Fed op de economische groei blijken mee te vallen, mede door de krappe arbeidsmarkt. Ook de eurozone weet te ontsnappen aan een recessie. Over het geheel genomen zijn de kwartaalresultaten van ondernemingen beter dan de verwachtingen van analisten.

Dat en meer werd besproken in het BNR Beleggerspanel, onderdeel van BNR Nieuwsradio programma Zakendoen en ook beschikbaar als afzonderlijke podcast.

Luister hier naar de podcast:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen