Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Nieuwsradio

BNR Beleggerspanel over industriële orderportefeuilles en afbouw van voorraden

BNR Beleggerspanel over industriële orderportefeuilles en afbouw van voorraden

Op dinsdag 4 juli waren Simon van Veen, Fund Manager at Sustainable Dividends Fund en beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger als leden van het BNR Beleggerspanel te gast bij presentator Thomas van Zijl in het lunchradioprogramma ‘Zakendoen’ van BNR Nieuwsradio.

In deze aflevering werd gesproken over de verslechtering van de orderportefeuilles van industriële bedrijven, zoals de inkoopmanagers in verschillende landen die rapporteren. Is dat een voorbode van een recessie in de tweede helft van het jaar of is er meer aan de hand? Wim wijst op de afbouw van voorraden.

Ook werd gesproken over Apple. De beurswaarde van Apple is nu meer 3 biljoen dollar, maar de productie van de nieuwe Vision Pro-bril loopt problemen op. Wat betekent dat voor de ontwikkeling van de beurskoers?

Dat en meer werd besproken in het BNR Beleggerspanel, onderdeel van BNR Nieuwsradio programma Zakendoen en ook beschikbaar als afzonderlijke podcast.

Luister hier naar de podcast:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen