Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Podcast

BeursTalk: Wat is de overeenkomst tussen AI en het spaaroverschot?

BeursTalk: Wat is de overeenkomst tussen AI en het spaaroverschot?

Positief beurssentiment en de impact van AI

Op vrijdag 6 juni 2023, was Wim Zwanenburg, samen met Lucas Daalder, investment strategist van BlackRock te gast bij Rob Jansen voor de opname van de wekelijkse podcast BeursTalk. Zij spraken over het positieve beurssentiment, over de impact van AI , generative artificial intellingence, op de beurs en de economie, over de centrale banken, de verschillende rentebesluiten van de Amerikaanse Fed, de ECB en de Chinese centrale bank, PBOC en over de kwartaalcijfers van Oracle en Adobe.

Ook spraken zij over alternatieven voor deposito’s en spaarrekeningen zoals obligatie-ETF’s. Verder kwam de interessante vraag aan de orde: wat is de overeenkomst tussen AI en het spaaroverschot? Ze stutten beide de aandelenmarkt!  Zijdelings gingen de beleggingsstrategen ook nog in op de duurzaamheidspolitiek van #Shell. 

Beluister de podcast van BeursTalk:

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen