Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Beurs met Wim Zwanenburg over JP Morgan Chase en First Republic en ander beursnieuws

BNR Beurs met Wim Zwanenburg over JP Morgan Chase en First Republic en ander beursnieuws

Op maandag 1 mei 2023 was Wim Zwanenburg te gast bij BNR Nieuwradio voor de radiouitzending en dagelijkse podcast ‘BNR Beurs’, gepresenteerd door Jelle Maasbach en Wesley Weerts.

Die dag was het grote nieuws de redding van First Republic Bank door de overname door J.P. Morgan Chase. Even leek de besmettelijke onrust onder Amerikaanse banken te zijn weggeëbd. Maar de bankenonrust waait niet vanzelf over. Want na Silicon Valley Bank en Signature Bank valt er voor de derde keer in korte tijd een Amerikaanse bank om. Is dit het einde van de bankencrisis? Of volgen er meer probleemgevallen?

In de podcast van BNR Nieuwsradio werd ook gesproken over de problemen bij Adidas en over de mogelijke beursgang van ARM Holding, een ontwerper van halfgeleiders, naar de Amerikaanse beurs. Ook werd aandacht besteed aan het rentebeleid van de Amerikaanse centrale bank. Is de komende renteverhoging voorlopig de laatste?

Beluister de podcast ‘BNR Beurs’ van 1 mei:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen