Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Nieuwsradio

Beleggerspanel over het cijferseizoen en de positieve winstwaarschuwing van ASMI

Beleggerspanel over het cijferseizoen en de positieve winstwaarschuwing van ASMI

Presentator Paul van Liempt van BNR Nieuwsradio ging in gesprek met de gasten van deze week van het BNR Beleggerspanel: Simon van Veen, fondsmanager bij het Sustainable Dividends Value Fund en Wim Zwanenburg, beleggingsstrateeg bij Stroeve Lemberger.

Bronnen & informatie

Opnieuw kwamen in het BNR Beleggerspanel kwartaalcijfers aan de orde. In januari kwam ASM International nog met een positieve winstwaarschuwing. Maken de kwartaalcijfers van het bedrijf de verwachtingen waar?

Ook besteedde het Beleggerspanel aandacht aan de beleggingen van Warren Buffett, via Berkshire Hathaway, zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders en zijn visie op de inkoop van eigen aandelen door ondernemingen. 

Tot slot: PostNL maakt verlies en moet honderden medewerkers ontslaan. Hoe moet het nou verder met het struikelende PostNL?

Luister hier naar de podcast:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen