Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Beurs

Wim Zwanenburg te gast in dagelijkse podcast ‘Beurs’ op 6 februari

Wim Zwanenburg te gast in dagelijkse podcast ‘Beurs’ op 6 februari

Op 6 februari was Wim Zwanenburg, beleggingsstrateeg van Stroeve Lemberger, te gast bij BNR Nieuwsradio in het (nieuwe) dagelijkse radioprogramma van BNR “Beurs” dat dagelijks wordt uitgezonden van 18.30 tot en met 19.00 uur.

In dit programma worden de actuele beursontwikkelingen van de dag besproken door de redacteuren Jelle Maasbach en Wesley Weerts, met een wisselende beursanalist. Na de actuele uitzending wordt het programma later op de avond nog eens herhaald en wordt het ook als podcast op de site van BNR gezet.

In deze aflevering werd aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de Amerikaanse arbeidsmarkt, die het veel beter doet dan verwacht. Er kwamen ruim twee keer zoveel banen bij als economen en analisten hadden verwacht. Maar dat maakt beleggers nerveus, want de Fed heeft nu minder reden om te stoppen met renteverhogingen.

Verder werd gesproken het over de impact van de aardbevingen in Turkije. Ook over het neerschieten van de Chinese ballon boven de Verenigde Staten: een meteorologische ballon of een spionageballon? Heeft dat neerschieten net zulke gevolgen als de handelsoorlog op diplomatieke spanningen tussen de VS en China? Ook wordt in deze uitzending vooruitgeblikt op de kwartaalcijfers van Disney die op 8 februari nabeurs gepubliceerd zullen worden.

Beluister de podcast ‘BNR Beurs’ van 6 februari:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen