Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BeursTalk

Vooruitblik kwartaalcijfers en vergaderingen centrale banken

Vooruitblik kwartaalcijfers en vergaderingen centrale banken

Op donderdagmiddag 26 januari was beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg te gast bij Rob Jansen voor de opname van diens wekelijkse podcast BeursTalk, dit keer bij uitzondering niet op een vrijdag, maar op een donderdag.

Bronnen & informatie

In deze aflevering sprak Rob met Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger en met Richard de Jong van Van Lieshout & Partners. In de podcast wordt het beurssentiment besproken, vooruitgekeken naar de beslissingen van de centrale banken in de volgende week en wordt mede aan de hand van kwartaalcijfers gesproken over ASML, Microsoft, Tesla en andere aandelen.

Beluister hier de podcast van BeursTalk:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen