Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Nieuwsradio

Zakendoen: Over vermogensbeheer en beleggen in 2022 en 2023

Zakendoen: Over vermogensbeheer en beleggen in 2022 en 2023

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. In het programma van 3 januari belde presentator Thomas van Zijl kort met beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger en stelde hem vragen over beleggingsresultaten en de risico’s van beleggen.

Wim duidde in het korte telefoongesprek de mogelijke oorzaken van beleggingswinst en -verlies. Ook sentiment kan daarbij een rol spelen. Juist daarom is de expertise van de vermogensbeheerder van groot belang om beheerd vermogen, in welk beleggingsprofiel dan ook, goed te kunnen laten renderen op de lange termijn.

Beluister het radiofragment:
Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen