Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Beleggerspanel over de ontslagrondes bij Twitter en Meta

<strong>Beleggerspanel over de ontslagrondes bij Twitter en Meta</strong>

Op 8 november waren Marco Groot, voormalig hoofd aandelen Rabobank International en tegenwoordig partner bij consultancyfirma 8 Days a Week en Wim Zwanenburg, beleggingsstrateeg bij Stroeve Lemberger, te gast bij het beleggerspanel in het BNR radioprogramma Zakendoen, gepresenteerd door Thomas van Zijl.

De winst van ING Bank daalt maar beleggers kunnen toch in hun handen klappen, vanwege de inkoop van eigen aandelen en mogelijke extra dividenduitkering. Is ING nu voor iedereen een aantrekkelijke belegging? En de grote ontslagrondes bij Twitter en Meta worden besproken. Hoeveel vertrouwen hebben beleggers nog in tech-bedrijven en social mediabedrijven die toch ook wel conjunctuurgevoelig blijken en op de kosten moeten letten? Dat en meer werd besproken in het beleggerspanel van BNR Zakendoen. 

Het audiofragment is hier terug te beluisteren:

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen