Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Er staat ons een turbulent kwartaal te wachten

Er staat ons een turbulent kwartaal te wachten

2022 gaat de boeken in als een turbulent jaar. De oorlog in Oekraïne, hoge energieprijzen, een torenhoge inflatie en een afkoelende economie. De kranten staan er vol van. Het wereldnieuws raakt ons allen en de gebeurtenissen in Oekraïne baren natuurlijk de nodige zorgen.

Groeiprognoses zijn al een paar keer naar beneden bijgesteld, sommige bedrijven stellen hun winstprognoses bij en de gestegen energieprijzen zorgen voor een fors opgelopen inflatie. Dit raakt niet alleen consumenten, maar ook verschillende bedrijven.

Wat voor gevolgen heeft dit allemaal voor onze koopkracht? En hoe gaan bedrijven om met al deze ontwikkelingen? Wat gebeurt er op de internationale kapitaalmarkten?

Beluister de antwoorden en meer in deze nieuwe Beursplein Boogie. De podcast waar Wim Zwanenburg en David van der Zande duiding en uitleg geven bij de ontwikkelingen en vertellen hoe wij bij Stroeve Lemberger hierop acteren.

Beluister hier aflevering vier van de Beursplein Boogie:

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen