Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Beleggerspanel over onder meer de olieprijs

BNR Beleggerspanel over onder meer de olieprijs

Op dinsdagmiddag 23 augustus was Wim Zwanenburg, beleggingsstrateeg bij Stroeve Lemberger, tezamen met Marco Groot, voormalig hoofd aandelen Rabobank international en tegenwoordig partner bij consultant 8 Days a Week, te gast bij BNR Nieuwsradio voor het Beleggerspanel in het radioprogramma Zakendoen dat gepresenteerd wordt Thomas van Zijl.

Het gesprek ging over de laatste transacties. Is het verstandig om alleen maar in een ETF (indexmandje) met MSCI World te beleggen of speelt naast het beoogde rendement ook risicobeheer een rol in vermogensbeheer?

De olieprijs is opnieuw gedaald. Hoe aantrekkelijk is het beleggen in de energiesector op het moment? En: Aandelen van fintech-bedrijven lijken na de pandemie minder in trek op de beurs. Hoe moeten we aankijken tegen het fintechbedrijf Adyen?

En tot slot: de ‘meme stocks’ waren op de Amerikaanse beurs recent weer populair. Toont de koersontwikkeling van het aandeel Bed Bath and Beyond (BBBY) niet aan dat deze aandelen louter speculatief zijn?

Luister hier naar de podcast:

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen