Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

De Nieuwsdag met Wim Zwanenburg over de chipsindustrie

De Nieuwsdag met Wim Zwanenburg over de chipsindustrie

In het BNR radioprogramma ‘De Nieuwsdag – Economy – edition’ spreken reporter Martijn de Rijk en de BNR- ‘huiseconoom’ Han de Jong, voorheen de hoofdeconoom van ABN AMRO, met elkaar na over het economisch nieuws van de dag.

Martijn de Rijk en Han de Jong spreken onder meer over de tekorten op de arbeidsmarkt, die groter zijn dan ooit tevoren. DNB waarschuwt voor al te ruimhartige inflatiecompensatie. Daar gaat de inflatie maar van omhoog. De gascrisis en de hogere gasprijs levert elke Noor tussen de 0 en de 99 jaar oud 1000 euro PER WEEK op. Vervolgens spreken Martijn en Han met beleggingsstrateeg van Stroeve Lemberger Wim Zwanenburg over de ontwikkelingen in de chipsindustrie. Zijn de recente winstwaarschuwingen van Intel en Nvidia een voorbode voor een recessie?

Beluister het audiofragment:

Bekijk hier al onze nieuwsartikelen.

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen