Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Beursplein Boogie: Recessievrees

Beursplein Boogie: Recessievrees

David van der Zande en Wim Zwanenburg kijken naar de angst voor recessie en vragen zich af of die recessievrees terecht is. Verder zoomen we in op de FED, die zijn basisrente met een zeer hoge 75 basispunten verhoogde. Ten slotte beantwoorden we de vraag: wat moet jij als belegger nu doen?

Beluister de Beursplein Boogie podcast via Spotify:

In deze podcast worden de actueelste onderwerpen besproken. Er wordt gesproken over het beursklimaat, de infatie-ontwikkelingen en de renteverhoging van de Fed. Daarnaast komt de angst voor een recessie aan bod. En is die angst terecht? De podcast wordt afgesloten met een advies voor beleggers. U kunt onze actuele artikelen ook hier lezen.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen