Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

BNR Beleggerspanel over de aangekondigde ontslagronde bij Tesla

BNR Beleggerspanel over de aangekondigde ontslagronde bij Tesla

Op dinsdag 7 juni was beleggingsstrateeg Wim Zwanenburg namens Stroeve Lemberger, samen met Arend Jan Kamp van IEX.nl te gast bij presentator Thomas van Zijl van BNR Nieuwsradio in het programma Zakendoen, Beleggerspanel.

In de uitzending werden onderwerpen besproken zoals de laatste beleggingstransactie (de aankoop van het aandeel Generac Holdings (ticker: GNRC)), de ontwikkelingen op de internationale oliemarkt,  de overname van Boskalis door HAL, de overname van Accell Group, over Elon Musk en de ontslagen bij Tesla en de overname van Twitter, en meer.

Beluister de podcast:

Bekijk hier al onze nieuwsartikelen.

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen