Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Podcast 2 van seizoen 1

Beursplein Boogie: herstel financiële markten vraagt vooral visie en geduld

Beursplein Boogie: herstel financiële markten vraagt vooral visie en geduld

In de tweede aflevering van de Beursplein Boogie podcast van Stroeve Lemberger blikken David van der Zande en Wim Zwanenburg terug op het turbulente voorjaar van 2022. De visie op 2022 blijft in stand maar het herstel van de economie zal wel langer duren dan eind 2021 werd verwacht.

Beluister de Beursplein Boogie podcast via Spotify:
Onderwerpen

De onderwerpen die in deze podcast worden behandeld, zijn onder andere: het conflict tussen Rusland en Oekraïne, de sterk stijgende prijzen van energie, de problemen met levering van essentiële grondstoffen voor de industrie en de oplopende inflatie en (daardoor) dalende koopkracht en bestedingen van consumenten.

David en Wim lichten toe hoe Stroeve Lemberger in februari, toen de oorlog in Oekraïne uitbrak, in korte tijd heel veel informatie verwerkte om daarmee het vermogensbeheer en de spreiding van beleggingen en obligaties zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de snel veranderende economie. Daarbij werd vooral gekeken naar de vraag of de hoge inflatie structureel is en welke gevolgen dit alles heeft voor beleggers.

Hun conclusie, die duidelijk wordt toegelicht in deze podcast, is dat de Jaarvisie 2022 van Stroeve Lemberger actueel is maar dat wel rekening gehouden moet worden met een langere (herstel-)termijn van de globale economie.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen