Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Berichtgeving Oekraïne

Berichtgeving Oekraïne

Op 24 februari is Rusland Oekraïne binnengevallen. In de afgelopen anderhalve week is het conflict ontaard in een oorlog met onbeschrijfelijk veel leed voor de inwoners van Oekraïne.

Het is ons werk om het nieuws te volgen en daarop te acteren. En om u goed te informeren. Daarom richten wij voor u het nieuwsblog ‘Berichtgeving Oekraïne’ in. Wij zullen u op de hoogte houden van de gevolgen van de oorlog in Oekraïne voor de financiële markten en onze beleggingsvisie.

U zult begrijpen dat het uitermate lastig is om te voorspellen hoe het conflict in Oekraïne zal verlopen. Wel is het mogelijk om aan de hand van een aantal scenario’s te bedenken wat de implicaties zijn voor de economische groei, winstontwikkeling, waarderingen, rentes etc.

In het nieuwsblog houden wij u regelmatig op de hoogte van onze visie. Uiteraard staan wij voor persoonlijke dienstverlening en maatwerk en daarom blijft uw accountmanager uw eerste aanspreekpunt als u vragen voor ons heeft.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen