Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

De Nieuwe Economie

Beleggen? Kies voor maatwerk en een goed beleggingsplan.

Beleggen? Kies voor maatwerk en een goed beleggingsplan.

Hoe kom je tot verstandige beleggingskeuzes? David van der Zande legt in dit interview met RLTZ-programma De Nieuwe Economie uit waarom je juist zou moeten kiezen voor een beleggingsboetiek zoals Stroeve Lemberger.

Een goed beleggingsplan is belangrijk, maar hoe dan?

Omdat informatie steeds sneller en via steeds meer kanalen tot ons komt is het van belang om juist dan een goed beleggingsplan op te stellen. Relevante vragen die je jezelf van tevoren moet afvragen zijn bijvoorbeeld:

Hoe maak je de verstandige beleggingskeuzes?
Waar beleg je in?
Wanneer is het beste moment om aan- en verkopen te doen?

Voor de gemiddelde belegger is dit een lastige opgave. Het blijkt dan ook dat veel beleggers zich te veel laten leiden door de waan van de dag en te hoog aankopen en te laag verkopen. Of dat men juist te lang blijft hangen in bedrijven die de ‘oude’ economie vertegenwoordigen in plaats van de kansen te zien de ‘nieuwe’ economie met zich meebrengt.

Standaard concepten versus maatwerk

Veel grote financiële instellingen bieden steeds meer standaard concepten aan en communiceren steeds meer via de digitale snelweg.

Bij Stroeve Lemberger zien en doen wij dit anders. Dankzij onze systemen over koersinformatie, toegang tot diverse researchbronnen en systemen om portefeuilles en risico’s te beheren, zijn wij in staat maatwerk te bieden. Een goed en doordacht beleggingsplan in overleg met onze cliënten met hun eigen wensen en voorkeuren.

“Wij zien ons werk echt als een peoples business. Maatwerk met een persoonlijke dienstverlening.”

Overweegt u te beleggen of wilt u dat wij uw huidige beleggingsportefeuille eens onder de loep nemen en u adviseren wat u anders zou kunnen doen? Neem dan gerust contact met mij op.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.

Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail info@stroevelemberger.nl.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen