Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Nieuw

Beluister de Beursplein Boogie podcast van Stroeve Lemberger

Beluister de Beursplein Boogie podcast van Stroeve Lemberger

In deze eerste aflevering van de Beursplein Boogie podcast van Stroeve Lemberger blikken David van der Zande en Wim Zwanenburg terug op de Jaarvisie 2022 zoals die in december van het vorig jaar werd opgesteld.

Bronnen & informatie

Beluister de eerste aflevering van de Beursplein Boogie podcast:
Onderwerpen

De onderwerpen die in deze podcast worden behandeld, zijn onder andere: de sterk opgelopen inflatie en de oorzaken daarvan, de druk op aandeelkoersen door wereldwijde onzekerheden en gestegen kosten, gevolgen van oplopende rentetarieven en de groei van fintech bedrijven door nieuwe digitale transities.

Aan de hand van deze onderwerpen lichten David en Wim de lange termijn visie van Stroeve Lemberger toe als het gaat om (duurzaam) beleggen, het spreiden van investeringen, de beoordeling van aandelen en obligaties en de verwachtingen die zij hebben voor het lopende beursjaar.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen