Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid conform de WBFO

Beloningsbeleid conform de WBFO

Stroeve Lemberger conformeert zich aan de Wet Beloningsbeleid Financiële Instellingen (WBFO).

Stroeve Lemberger hanteert een beheerst beloningsbeleid voor het gehele personeel dat voornamelijk bestaat uit vaste componenten. Een eventuele variabele uitkering, aan het eind van het jaar, kan worden gegeven uitsluitend ter discretie van de directie en is afhankelijk van de resultaten van het bedrijf en de wijze waarop de medewerker in het afgelopen jaar, op voornamelijk kwalitatieve criteria, heeft gefunctioneerd.

Stroeve Lemberger hanteert een vergoedingenstructuur voor haar dienstverlening op basis van een degressief tarief over de waarde van de beleggingen die zij adviseert of beheert. In deze vergoedingstructuur zitten geen oneigenlijke prikkels die een medewerker zouden kunnen aanzetten tot ongewenst gedrag. In het beloningsbeleid van Stroeve Lemberger zitten geen oneigenlijke prikkels die medewerkers ertoe kunnen aanzetten om geen rekening te houden met eventuele duurzaamheidsrisico’s.

Over de WBFO:

“De Wet beloningsbeleid financiële ondernemingen (WBFO) is 7 februari 2015 van kracht geworden en is van toepassing op alle financiële ondernemingen. Deze wet geldt voor alle functies binnen een financiële onderneming en dus niet alleen voor managementfuncties of functies met een verhoogd risico.” (AFM)

Stroeve Lemberger
Neem contact op met Stroeve Lemberger.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31 (0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen