Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Benoeming

Vermogensbeheerder Stroeve Lemberger benoemt nieuwe bestuurder

Vermogensbeheerder Stroeve Lemberger benoemt nieuwe bestuurder

Stroeve Lemberger heeft David van der Zande benoemd als statutair bestuurder. David van der Zande volgt Evert Zaat op die na ruim 14 jaar terugtreedt als statutair bestuurder vanwege het bereiken van de gestelde leeftijdsgrens voor directieleden.

De directie zal vanaf heden bestaan uit Jan Coen Balt (voorzitter) en David van der Zande. DNB en AFM hebben inmiddels hun goedkeuring verleend aan de komende directiewisseling. Stroeve Lemberger is Evert Zaat erkentelijk voor zijn bijdrage aan de uitbouw van het beleggingsproces dat de kern vormt van het bedrijf. Evert Zaat blijft verbonden aan Stroeve Lemberger.

Jan Coen Balt:

“David heeft brede beleggingsinhoudelijke en commerciële ervaring in zowel de private banking markt als de institutionele markt. Met zijn kennis en ervaring gaan we ons bedrijf nog verder uitbouwen.”

David van der Zande:

“Stroeve Lemberger heeft een sterke basis om verder te groeien in de markt voor beleggingsdienstverlening aan particuliere cliënten en stichtingen en verenigingen. In een markt die in toenemende mate wordt gekenmerkt door standaardisering is volop ruimte voor maatwerkoplossingen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s onze activiteiten op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies verder te ontwikkelen.”


Over Stroeve Lemberger:
Stroeve Lemberger biedt onafhankelijk advies en op maat gemaakte oplossingen voor vermogensgroei van DGA’s, families en stichtingen. Zowel de familie Stroeve als de familie Lemberger kennen een lange historie in het effectenvak. Stroeve Lemberger houdt kantoor in Weesp en Maastricht.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen