Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Finner geeft Stroeve Lemberger een 5-sterren beoordeling

Finner geeft Stroeve Lemberger een 5-sterren beoordeling

Finner geeft Stroeve Lemberger een 5-sterren beoordeling

Finner.nl is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland en heeft Stroeve Lemberger onlangs beoordeeld met het hoogste aantal sterren: 5!

Daar zijn wij natuurlijk trots op.

Stroeve Lemberger is beoordeeld op 25 onderdelen en 80 criteria op gebied van organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Op al deze criteria komen wij goed uit de verf.

Jaarlijks zal Stroeve Lemberger door deze onafhankelijke partij worden beoordeeld.

Het geeft aan dat wij er alles aan doen om volledige transparantie te bieden naar onze cliënten en de markt. Zo proberen we onze dienstverlening iedere dag verder te optimaliseren.

Kostenbeleid

Op basis van actuele portefeuilles worden de hoogte, de voorwaarden en transparantie van alle kosten getoetst mede o.b.v. de laatste wet- en regelgeving. Ook wordt er gekeken naar het type verdienmodel en goede informatievoorziening.

Organisatie

Er vindt een controle plaats op de aanwezigheid van de juiste vergunningen (AFM, DNB), registratie bij het Kifid en DSI en diverse kwaliteitsvereisten. Daarnaast wordt het trackrecord en de omvang van beheerd vermogen beoordeeld.

Beleggingsbeleid

Op basis van beleggingsportefeuilles worden transparantie en betrouwbaarheid van de rendementen, de onafhankelijkheid van het beleid (eigen producten) en de uitgangspunten en borging van het beleid gevalideerd.

Risicobeleid

De risicoprofielen en bijbehorende asset allocaties worden beoordeeld. Ook wordt inzicht gegeven in het gevoerde risicobeleid en de monitoring van risico’s. Tevens wordt een oordeel gegeven over de informatievoorziening over risico’s en het risicobeleid.

Elke partij kan meedoen bij Finner

Elke partij kan gratis deelnemen door gegevens aan te leveren ten behoeve van de vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt, krijgt de partij een beoordeling. Zo belonen zij partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

David van der Zande
Neem contact op met David van der Zande.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 581 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen