Mijn portefeuille

Bekijk uw portefeuille bij Stroeve Lemberger of uw depotbank

load content...

load content...

Beurstalk-podcast (vrijdag 18 juni)

Duurzame koers van Shell is goed voor beleggers en klimaat

Duurzame koers van Shell is goed voor beleggers en klimaat

Op vrijdag 18 juni waren de beleggingsstrategen Bob Homan van ING en Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger te gast bij de opname van de Beurstalk-podcast van Rob Jansen. Onderwerpen: beurssentiment, rente, inflatie en de Amerikaanse Fed, bedrijfsresultaten van Oracle en een vraag hoe te beleggen in Blockchain-ETF’s. En natuurlijk de beurstip van Wim Pool Corporation, ticker: POOL). U kunt deze aflevering van de Beurstalk Podcast direct hieronder beluisteren.

Verduurzamen: De positie van Royal Dutch Shell

Shell werd aangeklaagd door klimaatactivisten en onlangs dwong de rechter het bedrijf een strenger klimaatbeleid te voeren. Shell wil nu af van de Texaanse schalieoliebezittingen.

Van Beurden verdient een compliment voor wat er al gedaan is.

Doet Royal Dutch Shell genoeg om te verduurzamen? Wat vindt Shell zelf? Hoe oordeelt een internationaal dagblad zoals de New York Times? Hoe wordt dat beoordeeld door Morningstar Sustainalytics? Sustainalytics is een ratingbureau dat door veel beleggers gebruikt wordt en ook bij Stroeve Lemberger maken wij gebruik van deze database.

Wim Zwanenburg
Neem contact op met Wim Zwanenburg.
Hulp nodig of vragen?

Bel +31(0)294 492 592 of mail ons.

Ik wil graag de Stroeve Lemberger news updates ontvangen